Tuntikuvaukset

Tanssillinen voimistelu

 

Lajikuvaus: Tanssillinen voimistelu on suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuvaa voimistelua. Lajin keskeisiä elementtejä on keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Tanssillisessa voimistelussa yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Monet liikkeet pohjautuvat joukkuevoimistelun liikkeisiin, mutta niitä voidaan varioida. 

 

Daalia, tanssillinen voimistelu

Tanssillisen voimistelun valmennusryhmä harjoittelee yhden tai kahden valmentajan ohjauksessa kerran viikossa. Treeneissä harjoitellaan perusvoimistelutaitoja, tanssillisen voimistelun ensimmäisiä askelikkoja ja hyppyjä, perusvartalotekniikkaa, liikkuvuus- ja ketteryysharjoituksia ja leikinomaisuutta unohtamatta. 

 

Lasten luova tanssi 

Lasten luova tanssi sisältää tanssi-ilmaisua, liikkeen riemua, iloa ja ryhmässä toimimista. Lasten tanssitunnilla mielikuvitus liikuttaa kohti yhteistä seikkailua!
Tunti on 4–5-vuotiaille.

 

Muksumix

Muksujen oma tanssitunti, jossa kaikilla on kivaa. Tanssin lisäksi harjoitellaan perusliikuntataitoja ja motorista osaamista liikuntaleikkien ja välineiden avulla. Muksumixissä lapset saavat harjoitella vuorovaikutustaitojaan ryhmässä ja oman kehon tuntemustaan. Muksumixissä harjoittelevat 4–6-vuotiaat.