Tuntikuvaukset

Tanssillinen voimistelu

 

Lajikuvaus: Tanssillinen voimistelu on suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuvaa voimistelua. Lajin keskeisiä elementtejä on keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Tanssillisessa voimistelussa yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Monet liikkeet pohjautuvat joukkuevoimistelun liikkeisiin, mutta niitä voidaan varioida. 

 
Daalia, tanssillinen voimistelu

Ryhmä: Tanssillisen voimistelun valmennusryhmä harjoittelee yhden tai kahden valmentajan ohjauksessa kerran viikossa. Treeneissä harjoitellaan perusvoimistelutaitoja, tanssillisen voimistelun ensimmäisiä askelikkoja ja hyppyjä, perusvartalotekniikkaa, liikkuvuus- ja ketteryysharjoituksia ja leikinomaisuutta unohtamatta. 

 
Muksumix

Tuntikuvaus: Muksujen oma tanssitunti, jossa kaikilla on kivaa. Tanssin lisäksi harjoitellaan perusliikuntataitoja ja motorista osaamista liikuntaleikkien ja välineiden avulla. Muksumixissä lapset saavat harjoitella niin ikään vuorovaikutustaitojaan ryhmässä ja oman kehon tuntemustaan. Muksumixissä harjoittelevat 4 - 6-vuotiaat.