Tuntikuvaukset

Tanssillinen voimistelu

 

Lajikuvaus: Tanssillinen voimistelu on suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuvaa voimistelua. Lajin keskeisiä elementtejä on keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Tanssillisessa voimistelussa yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Monet liikkeet pohjautuvat joukkuevoimistelun liikkeisiin, mutta niitä voidaan varioida. 

 
Daalia, tanssillinen voimistelu

Ryhmä: Uusi tanssillisen voimistelun valmennusryhmä harjoittelee kahden valmentajan ohjauksessa kaksi kertaa viikossa. Treeneissä harjoitellaan perusvoimistelutaitoja, tanssillisen voimistelun ensimmäisiä askelikkoja ja hyppyjä, perusvartalotekniikkaa, liikkuvuus- ja ketteryysharjoituksia ja leikinomaisuutta unohtamatta. Ryhmä osallistuu seuran joulunäytökseen ja Voimisteluliiton järjestämään ikäryhmä kilpailuun. Ryhmässä voimistelevat vuosina 2010 ja 2011 syntyneet jumpparit. 

 
Muksumix

Tuntikuvaus: Muksujen oma tanssitunti, jossa kaikilla on kivaa. Tanssin lisäksi harjoitellaan perusliikuntataitoja ja motorista osaamista liikuntaleikkien ja välineiden avulla. Muksumixsissä lapset saavat harjoitella niin ikään vuorovaikutustaitojaan ryhmässä ja oman kehon tuntemustaan. Muksumixissä harjoittelevat 4 - 6-vuotiaat lapset.

 
Showtanssi

Tämä sähäkkä tanssicocktail tutustuttaa 10 -13-vuotiaat eri tanssityyleihin kauden makeimman musiikin tahdittamana. Vaikutteita tunneilla otetaan niin hiphopista, baletista, afrosta, kuin myös jazz-tanssista. Tekniikkaharjoitusten lisäksi teemme tanssisarjoja ja käymme läpi muutamia akrobatiaharjoituksia. Tunnin lopuksi venyttelyt.